فتنهها و بلاها همیشه باعث سلب آسایش و آرامش انسانها میباشد، چه خوب است انسان همیشه پشتوانهای داشته باشد که در گرفتاریها و بلاها به آن پناه ببرد، خدا را شکر که شیعیان علاوه بر پناگاهی مانند خداوند متعال پشتوانه دیگری را دارند که گرفتاریها را از آنان دور میسازد و دلشان را سرشار از آرامش میکند، آن آرامش بخش وجود نازنین امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است، همان گونه که در کلام شیرینی از وجود نازنینش ین گونه آمده است که حضرت فرمودند: من آخرین وصیِ پیغمبر خدا هستم به وسیله من بلاها و فتنهها از آشنایان و شیعیانم بر طرف خواهد شد. [1] وقتی که میشنویم در حق کسی ظلم شده است و یا کسانی با قدرت حق زندگی را از مردم میگیرند، بسیار نارحت میشویم، برای مدتی از ما سلب آرامش میشود،در وجود خود آرزو میکنیم: ای کاش کسی به این ظلم و جورها پایان میداد، پایان دادن به این ظلم و جور مساوی است با تامین آرامش برای همه مردم زمین، و گاهی در فکر فرو میرویم که وقعا چه حکومتی توان رفع ظلم و بی عدالتی را دارد؟ واقعا چه زمانی آرامش واقعی تمام اهل زمین را فرا می گیرد؟ پاسخ این سوال این است که: تنها حجت خدا قدرت پایان بخشیدن به تمام ظلم و جور و بیعدالتیها را دارد همان گونه که از وجود نازنین امام زمان نقل شده است که حضرت فرمودند: من آن کسی هستم که در آخر الزمان با این شمشیر«ذوالفقار»ظهور و خروج میکنم و زمین را پر از عدل و داد مینمایم همان گونه که پر از ظلم و جور شده است. [2] ترس گاهی باعث میشود که آرامش از زندگی ما پر کشیده و بیرون برود، این ترس میتواند اقسامی داشته باشد، ترس از فقر، ترس از حوادث زمینی و...برای غلبه بر این ترس انسان باید به این یقین برسد که در این جهان تنها نیست علاوه بر این که خداوند از احوال و گرفتاریهایش با خبر است حجت خداوند هم از احوالش آگاه میباشد همان گونه که در روایتی زیبا از امام عصر این گونه نقل شده است که حضرت فرمودند: ما بر تمامی احوال و اخبار شما آگاه و آشنائیم، و چیزی از شما نزد ما پنهان نیست. [3] مشکلات و گرفتاریها بزرگترین موانع برای آرامش هستند، برخی برای این که مشکلات را احساس نکنند سیگار می کشند، برخی آهنگ های مبذل را سبب آرامش خود میدانند و برخی گریه کردن را انتخاب میکنند و...واقعا چه ذکری در هنگام مشکلات بگوییم که هم آرامش ما را تامین کند و هم مشکلات ما را حل نماید؟ امام زمان علیه السلام میفرماید: برای تعجیل ظهور من بسیار دعا کنید که در آن فَرج و حل مشکلات شما خواهد بود. [4]
منابع: [1]. قالَ علیه السلام : اءنَا خاتَمُ الاَْوْصِیاءِ، بی یَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ اءهْلی وَشیعَتی«دعوات راوندی : ص 207، ح 563» [2]. قالَ علیه السلام : اءنَا الَّذی اءخْرُجُ بِهذَا السَیْفِ فَاءمْلاَ الاَْرْضَ عَدْلا وَ قِسْطا کَما مُلِئَتْ ظُلْما وَ جَوْرا«بحارالانوار: ج 53، ص 179، س 14، و ج 55، ص 41» [3]. قالَ علیه السلام : إنّا نُحیطُ عِلْما بِاءنْبائِکُمْ، وَ لا یَعْزُبُ عَنّا شَیْی ءٌ مِنْ اءخْبارِکُم« احتجاج : ج 2، ص 497، بحارالا نوار: ج 53، ص 175» [4]. اءکْثِرُواالدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ، فَإنَّ ذلِکَ فَرَجَکُم « بحارالا نوار: ج 53، ص 181، س 23، ضمن ح 10»
اسفراین / سپهر آئین: یک طراح چادر گفت: جلابیب دارای یک شبه مقنعه است که شما را از سر کردن روسری بینیاز میکند. این مقنعه کاملا به چادر دوخته شده و با بغل کردن کودک یا بر اثر باد، تکان نمیخورد و محکم روی سرتان میماند و میتوانید مقنعه را با توجه به صورتتان تنظیم کنید.